Nivovo– paprikové šamrolky
Marián Kupec
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 18. decembra 2011
manažér pre gastro hotela Carmin v Pezinku, 18. decembra 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme paličkou. Trubičky na šamroly jemne potrieme olejom a rezané plátky cesta navinieme smerom od užšej po hrubšiu časť trubičky.
- 2
Položíme na jemne vymastený plech a pečieme potreté vajíčkom dozlata asi 15 minút pri teplote 170 stupňov.
- 3
Počas pečenia z masla, syra niva a bambina vymiešame do krémova mixérom penu. Pridáme na jemné kúsky nakrájanú papriku. Vymiešanú penu dáme do cukrárskeho vrecúška a plníme do vychladnutých upečených trubičiek z oboch strán.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu