Tento receptík mám od jednej mojej známej - Lucky. Je naozaj výborný :) a sýty.
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z bochníka zrežeme vrch a vydlabeme stred, aby nám vznikla chlebová miska. Slaninu nakrájame nadrobno, opečieme na panvici a necháme vychladnúť.(masť nevyhadzovať)
- 2
Smotanu zmiešame so syrom, s bryndzou, so slaninkou, s nadrobno nakrájanou paprikou a s nasekanou pažítkou. Ochutíme korením a podľa potreby soľou.
- 3
Zmes vlejeme do vydlabaného chleba, prikryjeme chlebovou pokrievkou. Položíme na plech, okolo chleba poukladáme na menšie kúsky natrhaný stred, ktorý polejeme masťou zo slaniny. Pečieme vo vyhriatej rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu