Nepečený vanilkový dezert v pohári
Annamária Wurster–Nagy
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 29. marca 2021
šéfcukrárka Castel Mierovo Pension & Restaurant, 29. marca 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sušienky rozdrvíme v mixéri, pridáme maslo a vymiešame. Zmes rozdelíme na spodok do pohárov.
- 2
Vyšľaháme spolu ručným šľahačom alebo robotom mascarpone, smotanu, vanilkovú pastu, vanilkový a práškový cukor. Potom pridáme kyslú smotanu, citrónovú šťavu a premiešame.
- 3
Krém pomocou cukrárenského vrecka rovnomerne rozdelíme do pohárov a dáme stuhnúť do chladničky (asi na hodinu). Pred podávaním ozdobíme čerstvým ovocím.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu