Mandarínkovo-vanilkový dezert

evani - fotkaevani, 1. novembra 2015
Mandarínkovo-vanilkový dezert
Foto: evani
30 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

2 hrnček
3/4 hrnček
4 lyžice
Náplň:
2 bal
1 ks
1 bal
Vrchná vrstva:
1 ks




Postup

  1. 1

    Na cesto zmiešame všetky suché ingrediencie, olej a pomaly pridávame vodu, dovtedy kým nevznikne cesto, ktoré zabalíme do fólie a necháme odpočinúť v chladničke.

  2. 2

    Pripravíme si náplň: vymixujeme biele tofu na kašu pridáme rastlinné mlieko.Konzistencia ani príliš hustá, ani príliš tekutá.Pridáme šťavu z citrónu,cukor a vanilkový puding a zmixujeme.

  3. 3

    Cesto dáme do formy na cesto vylejeme náplň a dáme piesť na 180 stupňov na 40 minút.

  4. 4

    Po upečení necháme trocha vychladnúť, poukladáme ovocie a zalejeme agarom ( návad na sáčku, ja som použila šťavu z mandarínok.) A necháme zatuhnúť pár hodín.

Diskusia k receptu

aleana
Pekný, nedávno som robila podobný. Keď bude čas, pridám.
evanaaa
Agar-agar, prírodná želatína z mora, z rias......
evanaaa
Chutný koláčik, len ja by som dala miesto tofu tvaroh, myslím, že by nebol zlý ( sójovým výrobkom sa vyhýbam, ak sa dá).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia