Nepečený múčnik

martabj - fotkamartabj, 10. júna 2012

Je to pochuťka z reklamy na piškoty OPAVIA,je nenaročný múčnik,veľmi chutný a je teraz obdobie zahradných plodov čo sa k tomu hodi.

6-8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

3 vrecka
3 tégliky
1 téglik
 podľa potreby alebo kompot
4 ks




Postup

  1. 1

    Vymiešame šľahačku a vmiešame do nej kyslú smotanu a vanilkový cukor.Do tortovej formy rozložíme celofán alebo alobal a naň naukladáme vrstvu piškot,ovocia a šľahačkového krému.Vrstvy striedame,ukončíme piškotami, ktoré pokvapkáme šťavou z kompotu.Zaťažíme a dáme do chladničky najmenej na dve hodiny,najlepšie však na celú noc.

  2. 2

    Tip: Hotový múčnik môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím,či posypaťstrúhanou čokoládou,mletými orechami podľa chuti.Nasekané orechy môžeme pridať aj do samotného smotanového krému.

Diskusia k receptu

martabj
folia sa može davať a nemusi v recepte sa neuvadza prečo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia