Je to pochuťka z reklamy na piškoty OPAVIA,je nenaročný múčnik,veľmi chutný a je teraz obdobie zahradných plodov čo sa k tomu hodi.
6-8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vymiešame šľahačku a vmiešame do nej kyslú smotanu a vanilkový cukor.Do tortovej formy rozložíme celofán alebo alobal a naň naukladáme vrstvu piškot,ovocia a šľahačkového krému.Vrstvy striedame,ukončíme piškotami, ktoré pokvapkáme šťavou z kompotu.Zaťažíme a dáme do chladničky najmenej na dve hodiny,najlepšie však na celú noc.
- 2
Tip: Hotový múčnik môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím,či posypaťstrúhanou čokoládou,mletými orechami podľa chuti.Nasekané orechy môžeme pridať aj do samotného smotanového krému.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu