Nepečený múčnik

Autor receptu: martabj

Je to pochuťka z reklamy na piškoty OPAVIA,je nenaročný múčnik,veľmi chutný a je teraz obdobie zahradných plodov čo sa k tomu hodi.

6-8
porcií
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Vymiešame šľahačku a vmiešame do nej kyslú smotanu a vanilkový cukor.Do tortovej formy rozložíme celofán alebo alobal a naň naukladáme vrstvu piškot,ovocia a šľahačkového krému.Vrstvy striedame,ukončíme piškotami, ktoré pokvapkáme šťavou z kompotu.Zaťažíme a dáme do chladničky najmenej na dve hodiny,najlepšie však na celú noc.
  2. Tip: Hotový múčnik môžeme ozdobiť šľahačkou a ovocím,či posypaťstrúhanou čokoládou,mletými orechami podľa chuti.Nasekané orechy môžeme pridať aj do samotného smotanového krému.