Nepečený cheesecake s čokoládovým krémom
Suroviny
| 300 g mleté |
|
| 125 g |
|
| 100 ml |
|
| 1 PL (Milka) |
|
| Krém: | |
| 200 g |
|
| 250 ml |
|
| 1 bal. (Smetafix) |
|
| 4 PL (Milka) |
|
| Ganache: | |
| 100 ml |
|
| 100 g |
|
Postup
-
1
Maslové sušienky rozmrvíme v sekáčiku, pridáme roztopené maslo, mlieko a čoko krém. Všetko spolu zmiešame a rovnomerne nanesieme na dno formy (22 cm). Dáme do chladničky kým pripravujeme krém.
- 2
Krém: Smotanu vyšľaháme spolu so Smetafixom. Následne pridáme cream cheese, čokoládový krém a všetko spolu vymiešame mixérom. Nanasieme na korpus a vrátime do chladničky.
- 3
Ganache: Smotanu dáme zohriať na platňu. Keď je horúca, stiahneme z ohňa, pridáme čokoládu a necháme roztopiť za občasného miešania. Ganache rovnomerne nalejeme na krém a koláč necháme stuhnúť v chladničke cez noc.
Tiež nepečený cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu