Foto: maxinka
Recept na tento koláčik som si sama zostavila pri snahe urobiť niečo dobré na víkend. Som spokojná ako sa mi to podarilo a rozhodla Zobraziť celý popisRecept na tento koláčik som si sama zostavila pri snahe urobiť niečo dobré na víkend. Som spokojná ako sa mi to podarilo a rozhodla som sa oň podeliť.
porcií
príprava
Postup
-
1
Šťavu z kompótov zlejeme, doplníme do 1 litra vodou. Časť si odložíme a rozmiešame v nej krupicu. Ostatnú spolu s cukrom dáme povariť, pridáme odkôstkované višne, povaríme a nakoniec pridáme ostatnú šťavu s krupicou. Po zhustnutí hmoty, odstavíme. Plech vypláchneme studenou vodou a višňovú hmotu naň rozotrieme.
- 2
Puding v mlieku uvaríme, dáme vychladnúť, občas premiešame. Maslo vymiešame s práškovým cukrom a spojíme s vychladnutým pudingom. Natrieme na vychladnutú višňovú hmotu.
- 3
Vyšľaháme šľahačku s trochou cukru a stužovačmi a navrstvíme na vanilkovú plnku, dáme chladiť.
- 4
Pripravíme si želatínu podľa návodu na prípravu. Keď začína tuhnúť rozotrieme ju na dobre vychladený koláč. Po úplnom stuhnutí ozdobíme šľahačkou a nakrájame na kocky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tento recept je mnou vytvorený a vymyslela som ho iba túto sobotu, bol to taký môj experiment, takže ten ktorý Vám robila priateľka bol asi podobný tomuto. Ale je naozaj veľmi dobrý.
môže byť, ale treba upraviť množstvo surovín, na okrúhlu formu je to veľa
7 dcl
dakujem
Je to tuk na prípravu krémov, je naozaj na Vás ako sa rozhodnete