Nepečená korytnačka

svetluskkaa - bez fotkysvetluskkaa, 28. marca 2010
Nepečená korytnačka
Foto: svetluskkaa

tento recept mám z českého časopisu,patrí k mojim obľúbeným preto lebo je dobrý,rýchlo urobený a pekne vyzerá.Robím ho kedykoľvek máme chuť a hlavne vtedy ked´ má prísť návšteva s deťmi,lebo deťom sa veľmi páči

Suroviny

4 ks
3 ks
1 ks
2 ks
4 pl
250 g
2 sáčky
750 ml
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kiwi umyjeme,olúpeme a nakrájame na tenšie kolieska. Z mlieka,cukru a puding.práškov uvaríme puding,do ktorého vmiešame tvaroh. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Menšiu polguľatú misku(janskú misu) vypláchneme vodou a vyložíme mikroténovým sáčkom.Dno misky pokryjeme kolieskami kiwi.Dalej vrstvíme striedavo puding a piškoty.Vrch prikryjeme mikrot.sáčkom a dáme cez noc do chladničky.

  3. 3

    Další deň preklopíme na tanier.Z banánov vytvoríme korytnačke nohy a chvost,z polky citronu hlavu,oči z klinčekov

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Sezónne jedlá, Veľkonočné špeciality

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
chyba je pri nacitani fotky, kedy fotku nacitalo na celu obrazovku,mne sa to stalo tiez parkrat, preto vidiet z celej fotky len koniec nohy korytnacky - lava zadna noha :-) treba skusit formou upravy receptu nacitat fotku nanovo, niekedy to zaberie, pripadne u mna pomohlo niekedy len nacitanie inej fotky,

receptik ukladam, super napad a ozaj rychlovka, buduci mesiac dojde svagrina na dovolenku do EG s deckami, tak sa im to urcite bude ratat :-D