Nátierka z červenej repy s grilovanou guľou
			   Vladimír Greguška
šéfkuchár Horského hotela Mních v Bobrovci, 28. júla 2013
		   
		   šéfkuchár Horského hotela Mních v Bobrovci, 28. júla 2013

Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
12-15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Vychladnutú uvarenú červenú repu postrúhame najemno, pridáme mascarpone, soľ, korenie a dobre spolu premiešame.
- 2
 Rožky pokrájané na malé kúsky zmiešame s vajcami, najemno nasekanou petržlenovou vňaťou, nivou rozpustenou v mlieku a vytvarujeme z toho gule, ktoré varíme asi 10 minút v osolenej vode.
- 3
 Po uvarení gule prekrojíme na polovice a opečieme ich na grile alebo na suchej panvici. Podávame s nátierkou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu