Nátierka z bryndze a medvedieho cesnaku

Rastislav Krampl hlavný šéfkuchár Trabisch Catering v Rakúsku
, 21. apríla 2021
Nátierka z bryndze a medvedieho cesnaku
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
1 PL
 (petržlenová vňať, pažítka, žerucha, kôpor)
 (na opečenie krajcov chleba)




Postup

  1. 1

    Bryndzu a nátierku spojíme s pastou z medvedieho cesnaku, ochutíme soľou a korením a pridáme nasekané bylinky podľa chuti.

  2. 2

    Nátierku podávame na opečených plátkoch chleba a posypeme mikrobylinkami.

Diskusia k receptu

zifi
Prosim popiste, co su mikrobylinky
ampara
@zifi (23.4.2021 00:55) to sú asi tie bylinky na povrchu natierky. Toto je fakt vysoká škola varenia(bez urážky)





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia