Musaka z baklažánov

mikalove - bez fotkymikalove, 30. októbra 2009
4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks
150 g
3 ks
3 PL




Postup

  1. 1

    Umyté a olúpané baklažány nakrájame priečne alebo pozdĺžne na plátky.

  2. 2

    Potom ich osolíme, obalíme v múke a na oleji opražíme. Ohňovzdornú misu vymastíme a dáme do nej vrstvu baklažánov, vrstvu syra, zriedený paradajkový pretlak. Takto striedavo ukladáme vrstvy až dovtedy, pokým sa nám nespotrebujú všetky suroviny.

  3. 3

    Nakoniec všetko zalejeme rozšľahanými a osolenými vajcami. Dáme piecť do rúry do zlatista.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia