Mungo - karí cestoviny

martina34 - fotkamartina34, 15. marca 2010 18:05
Ďalšie recepty »
Mungo - karí cestovinyFoto: martina34

Jednoduché a chutné sacharidové jedlo.

4
porcie
20 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    V neosolenej vode si uvaríme celozrnné farebné cestoviny, nakrájame si cibuľu a necháme ju chvíľku postáť. Zatiaľ si pripravíme vok, dáme do neho olivový olej, posekáme si cesnak. Keď je olej zohriaty, pridáme cibuľu, chvíľku posmažíme, posolíme, aby bola mäkká, pridáme cesnak, kari korenie, štipku čili papričky, klíčky a šampiňóny. Chvíľku to osmažíme a vložíme uvarené cestoviny. Celú zmes spolu prehrejeme, dochutíme soľou a odstavíme zo šporáka. Po chvíľke, keď cestoviny trošku ochladnú, pridáme citrónovú šťavu a nakrájané paradajky, aby sa paradajky neuvarili. Uvarené patria k bielkovinovým jedlám.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist