Foto: jessinka
Skúšala som mnoho verzii, no toto cesto je jednoznačne najlepšie. Príchute sa dajú rôzne kombinovať, pridávam aj pár mojich osvedčených :) TIP : kvalitné silikónové Zobraziť celý popisSkúšala som mnoho verzii, no toto cesto je jednoznačne najlepšie. Príchute sa dajú rôzne kombinovať, pridávam aj pár mojich osvedčených :) TIP : kvalitné silikónové formičky sú nevyhnutné.
porcií
príprava
na 150 °C
Postup
-
1
Suroviny musia mať rovnakú teplotu. Sypké suroviny premiešame spolu. Tekuté tiež zvlášť. To je základ. Spojíme dokopy a ihneď plníme do silikónových formičiek. Ak chceme cesto čokoládové, pridáme pravé holandské kakao.
-
2
Príchuť môžeme primiešať do cesta ( kúsky bielej, mliečnej, tmvej čokolády, orechov, kokos .. ). Ak dávame do nich kúsky ovocia, je dobré plniť ich na záver a dávať na vrch, keďže pri pečení padnú dolu. Ak sa rozhodneme dať do nich puding, na spodok formičky dáme cesto, potom puding a zase trošku cesta. Záleží už len na vašej chuti a fantázii. Do pudingu pridajte na konci lyžičku čerstvého masla, bude lahodnejší :)
neskutocna balada :-)