Foto: marijanna
...mala som chut na niečo trochen pikantneeeeeee..:)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maso narežeme na tenke rezance, dame cez noc do marinady: Premiesame so sojovou omačkou, solou, mčk, vegetou, mleta červena paprika - všetko podla vlastnej chuti ako mame radi.
-
2
Druhy den olupeme 2 cibule narežeme na hrubsie platky, popražime, pridame trocha udeneho - slaninka, masko čo mame, može aj bez. Ked sa poprazi pridame masko z marinady. Prazime na oleji.
-
3
Papriky a paradajky umyjeme. Do hlbsieho hrnca si dame olej a don umytu nakrajanu na pasiky papriku, prazime.
-
4
Ked je masko pražene a paprika tiež, masko pridame k paprike, a k tomu pridame nakrajane paradajky... Do panvice,kde sa pražilo masko vlejeme asi 2dcl vody, prevrieme a s tym zalejeme maso i zeleninku...
-
5
Na konci pridam štiplavu papriku,ale len trochu pre taku chut...kto ma rad viac pikantne nech si doda. Original ma byt pikantna,ale ja mam radšej tak,že nech si každy doda ak chce viac pikantne...
-
6
..podavame s chlebikom, my sme si dali este ryzu alebo zemiakove pyre... dobru chut...
Diskusia k receptu