Mrkva s hrachom

methi - fotkamethi, 2. októbra 2013 14:15
Ďalšie recepty »
Mrkva s hrachomFoto: methi

Gajar matar ki subzi.

Suroviny

200 ml
200 ml
1 čl, plocha
1/3 ČL
1 ks
1/2 ČL
1/2 ČL
 troska
1 čl, alebo z limety
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    V hlbsej panvici zohrejeme lyzicu oleja, pridame ajwain, ktory hned zavonia. (Ajwain mozete nahradit susenym oreganom alebo aj rimskou rascou.)

  2. 2

    Pridame kurkumu a premiesame. Pridame chilli papricku.

  3. 3

    Dalej pridame nakrajanu mrkvu a hrasok. Osolime a premiesame. 3-5 minut premiesavame a opekame na miernom ohni.

  4. 4

    Potom pridame mlety koriander a garam masala a dobre premiesame.

    Mrkva s hrachom - obrázok 4
  5. 5

    Podlejeme troskou vody a zakryte na miernom ohni dusime do makka, dalsich 8-10 minut. Do hotoveho jedla zamiesame citronovu stavu, odstavime z ohna a zakryte nechame 10 minut odlezat.

  6. 6

    Mozeme podavat s plackami Capati.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist