Foto: methi
Gajar matar ki subzi.
Postup
-
1
V hlbsej panvici zohrejeme lyzicu oleja, pridame ajwain, ktory hned zavonia. (Ajwain mozete nahradit susenym oreganom alebo aj rimskou rascou.)
- 2
Pridame kurkumu a premiesame. Pridame chilli papricku.
- 3
Dalej pridame nakrajanu mrkvu a hrasok. Osolime a premiesame. 3-5 minut premiesavame a opekame na miernom ohni.
- 4
Potom pridame mlety koriander a garam masala a dobre premiesame.
- 5
Podlejeme troskou vody a zakryte na miernom ohni dusime do makka, dalsich 8-10 minut. Do hotoveho jedla zamiesame citronovu stavu, odstavime z ohna a zakryte nechame 10 minut odlezat.
- 6
Mozeme podavat s plackami Capati.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu