Morčacie rezne z pečeného mäsa fotorecept

palokuchki - fotkaPalokuchki, 28. decembra 2010 10:26
Ďalšie recepty »

Ak sme upiekli na vianoce privelku morku a nedari sa nam ju dojest...

8
porcií
10 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

3 salky, upecene
2 ks
200 ml
1 salka
1/2 salky
1 PL
na obalovanie:
1/2 salky
3 ks
1 1/2 salky
 na vyprážanie
omacka:
1 PL
1/4 salky
1/2 salky
1 PL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Upecene alebo uvarene morcacie maso si nakrajame na drobne kusky.

    Morčacie rezne z pečeného mäsa (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridame vajicka, smotanu, mladu cibulku, horcicu a struhanku. Spolu vsetko spracujeme a sformujeme na male rezne. Ak nemame mladu cibulku mozeme pouzit cibulu a tiez mozeme pridat nasekanu petrzlenovu vnatku.

    Morčacie rezne z pečeného mäsa (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rezne obalime v trojobale a vyprazime.

    Morčacie rezne z pečeného mäsa (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pripravime si omacku; Do kastrola si odmerame smotanu, horcicu a ribezlovu marmeladu.

    Morčacie rezne z pečeného mäsa (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Povarime na miernom ohni asi 2-3 minuty, alebo pokym nam omacka trochu nezhustne. Odstavime z ohna, pridame kyslu smotanu a zamiesame.

    Morčacie rezne z pečeného mäsa (fotorecept) - obrázok 5
Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist