Morčacia roládka so zemiakovou plnkou

Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2012
Morčacia roládka so zemiakovou plnkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks, varené v šupke
800 g
2 ks
200 g
 strúhaný




Postup

  1. 1

    Morčacie prsia narežeme, naklepeme, osolíme, a naplníme plnkou z ostatných surovín.

  2. 2

    Zavinieme do rolády, zabalíme do alobalu a dáme do rúry na pol hodiny zapiecť.

Diskusia k receptu

babidka
Nuz , trosku "chudobny" popis:-( Co so zemiakmi ?A klobaskou ? a syrom? Postruhat? pomliet ?
evanaaa
Asi musel utekať ku sporáku. A vajcia aké- varené, či surové? Tieto " šéfkuchárske" recepty by asi ani nemuseli byť, ako vidím, veľa divákov tu nemajú.
nadja33
Ja som skúsila improvizovať. Zemiaky som rozpučila, vajíčka natvrdo a všetko som nakrájala na malé kúsky. Spolu s nastrúhaným syrom som to premiešala a naplnila som rezne. Zvynula, naukladala na plech a dala zapiecť. Ja som tam pridala ešte sladkú smotanu a musím uznať, že to bola celkom mňamka.
barbzu
Myslim ze vajcia tam idu surove,ako do fasirok, aby sa zmes dobre spojila.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia