Foto: voz12
Mám dojem,že koľko krajín bolo v bývalom ZSSR,toľko obmien boršču sa varilo.Základom všetkých však je kapusta,cvikla a koreňová zelenina.Keď som ho prvý krát Zobraziť celý popisMám dojem,že koľko krajín bolo v bývalom ZSSR,toľko obmien boršču sa varilo.Základom všetkých však je kapusta,cvikla a koreňová zelenina.Keď som ho prvý krát varila, tak som každú zeleninu varila,alebo dusila v zvláštnom hrnci.Teraz všetko v jednom.Mimochodom,keďže som už pamätníčka,tak sme precestovali autom bývalé štáty od Krymu,Soči Moskvu až po Talin a všade sa boršč varí.
porcií
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Pripravíme si všetky zložky .Pokrájanú cibuľu,zeler,mrkvu a petržlen.
-
2
Do hrnca dám olej,cibuľ a zeleninu.Všetko podusíme asi 10min.Pridáme mäso,pokrájané na kocky.
-
3
Prikryté dusíme asi pol hodiny,a pridáme cviklu.
-
4
Asi po 10 minútach pridáme kapustu pokrájanú nadrobno,podlejeme teplou vodou asi1-2l a varíme do zmäknutia . Na záver pridáme paradajkový pretlak a dochutíme soľou,prípadne iným korením,
-
5
Atoto je už výsledok .Dobrú chuť.
len skúšam vložiť obrázok do komentára.
dakujem