Mexické kuracie soté fotorecept

klaura - fotkaklaura, 22. novembra 2010
Mexické kuracie soté (fotorecept)
Foto: klaura

Rada ho robím z kuraciny, ale chutí aj z bravčového stehna, prípadne karé.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 ks, ,alebo červená z konzervy
1 ks, (stredne veľká konzerva)
1 ks,0,3 dl
 do mäsa
2 PL
1-2 ks , (iba kto má rád)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na slížiky alebo kocky, v mise pokvapkáme olejom, pridáme vegetu, mleté čierne korenie, štipku soli. Necháme odpočívať 2-3 hodiny.

    Mexické kuracie soté (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na panvici mäso restujeme do mäkka, potom pridáme nakrájanú chili papričku.

    Mexické kuracie soté (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Po chvíli k mäsu pridáme fazuľu bez šťavy, kukuricu, lečo - to aj so šťavou :).

    Mexické kuracie soté (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Zamiešame, ochutíme mletým čiernym korením a citrónovou šťavou. Podľa potreby dosolíme a podávame s ryžou, alebo s dobrým mäkkým čiernym chlebom.

    Mexické kuracie soté (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

16 komentárov k receptu
tak u nás bolo dnes,základ od Teba,po prečítaní viacerých receptov oboharený o smotanu na varenie a hrášok a bolo to výborné:)

Pridaj komentár k receptu: