Mexické čili

ivusa7 - bez fotkyivusa7, 23. februára 2011
Mexické čili
Foto: ivusa7

tento recept je velmi oblubenym jedlom mojho partnera a ja ho rada pripravujem lebo je rychlo hotovy:) ani neviem odkial ho mam ale asi Zobraziť celý popistento recept je velmi oblubenym jedlom mojho partnera a ja ho rada pripravujem lebo je rychlo hotovy:) ani neviem odkial ho mam ale asi z nejakeho casopisu .ale hlavna vec ze je vyborny:)

4-5
porcie
5 min minút
príprava
20min minút
tepelná úprava

Suroviny

1ks
 nakrajana na male kusky
1konzerva mala
1ks
 2dcl
40dg mleté




Postup

  1. 1

    nakrajanu cibulu a papriku osmazime na na oleji asi 3-4min. potom pridame mlete maso , ktore necham tiez chvilu posmazit. ked je maso osmazene podlejeme vyvarom a dochutime koreninami a prikrite nechame varit asi 10 min.

    Mexické čili - obrázok 1
  2. 2

    Ked je maso uvarene tak pridame kukuricu, fazulu , ,kecup a nakoniec cesnak nechame este asi dve minuty povarit a mozeme podavat s cerstvym chlebom alebo bagetou.

    Mexické čili - obrázok 2

Diskusia k receptu

evanaaa
Minulý týždeň som robila, ale dala som tam aj chilly omáčku, okrem kečupu maličký pretka a trochu paprikovej pasty a erosPista pastu, len kukuricu nie. opr.-pretlak....
babav
Jednoduche ,iste chutne jedlo !Cili ma velmi vela variacii s fazulou aj bez nej,vegetarianske bez masa,...zalezi od oblasti v severnej Amerike ,kde ho varia a ake ingrediencie podla oblasti pridaju.Texas je koliskou tohto originalneho jedla.Ja mam svoje oblubene verzie receptu ,pridala som ich na varechu uz davnejsie;-)
jarunka
Zrovna dnes som varila chilli. Ja nedavam kukuricu, ale chilli papr. a zelenu ak mam taj cervenu papriku, paradajky a chilli korenie. Trochu inak ale hlavne, ze je tam fazula.
gman
asi mam cosi s monitorom, lebo sa mi javi, ze obrazky su otocene o 90stupnov dolava
duschko
Mam rad vsetko, kde je fazula, masko a chilly. Ukladam do MKK. Pre gman, po precitani textu monitor nie je problem otocit o 90° v smere hod. ruciciek. To len na odlahcenie temy.
marienka44
@Ivusa7 ,ja v recepte nevidim chilli, len cervenu pariku. Tu som si predstavovala masitu, sladku. Preco sa to vola potom mex. čili?
evanaaa
Ivusa7, raz som kúpila tú fazuľu kvôli chilly omáčke, ale skoro vôbec nebola štiplavá, tiež som robila vtedy túto fazuľu, lenže, ja to oštiplavím, tak mi to nevadilo.
ivusa7
dakujem za komentare :) ano davam tam aj chili omacku zabudla som ju tam napisat:)som len zaciatocnicka tak sa ospravedlnujem za niektore nedostatky:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia