Postup
-
1
V hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu.
- 2
Keď začne púšťať šťavu, postupne pridávame karí korenie, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, kukuricu, šafran a zmes posypeme trochou čierneho korenia.
- 3
Všetko zalejeme fazuľovými konzervami a pridáme olivy nakrájané na kolieska. Podľa chuti dochutíme feferónovou pastou.
- 4
Pridáme tymian a nakrájanú papriku. Zmes posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakrájanou petržlenovou vňaťou.
- 5
Podávame s volským okom a s chlebom alebo pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu