Mexická fazuľa

redakcia - fotkaredakcia, 15. septembra 2009

Suroviny

2-3 PL
3 ks
2 konzervy
2 ks
2 strúčiky
2 PL
100 g




Postup

  1. 1

    V hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu.

  2. 2

    Keď začne púšťať šťavu, postupne pridávame karí korenie, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, kukuricu, šafran a zmes posypeme trochou čierneho korenia.

  3. 3

    Všetko zalejeme fazuľovými konzervami a pridáme olivy nakrájané na kolieska. Podľa chuti dochutíme feferónovou pastou.

  4. 4

    Pridáme tymian a nakrájanú papriku. Zmes posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakrájanou petržlenovou vňaťou.

  5. 5

    Podávame s volským okom a s chlebom alebo pečivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia