Medvedie labky
Foto: frommykitchendotcom
Tradičné suché pečivo.
Zdroj: Môj instagram
Postup
-
1
Najprv dáme zmiešame všetky sypké suroviny, potom pridáme Palmarin , žĺtky a zhnetieme cesto. Formičky na medvedie labky vymastíme a pomúčime, naplníme cestom, poukladáme na plech a pečieme na 180-190 °C v predhriatej rúre (závisí od rúry). Neskôr teplotu znížime na 170 °C.
- 2
Upečené labky necháme chvíľu vo formičkách a ešte teplé vyklopíme. Vychladnuté posypeme práškovým cukrom zmiešaným s trochou vanilínového cukru. Ten dodá labkám ešte lepšiu chuť.
- 3
Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Tiež medvedie labky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu