Medvedí cesnak v marináde

alena45 - fotkaalena45, 10. apríla 2012 22:07
Ďalšie recepty »
Medvedí cesnak v marinádeFoto: alena45

práve je sezóna medvedieho cesnaku, tak som hľadala na webe nejaké nové recepty...

10 min
príprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Pripravíme marinádu : Do olivového oleja zamiešame citrónovú šťavu, hoci ja som pridala na pásiky nakrájanú štvrtinku kôry marockého citrónu, trochu cukru, korenia a v mažiari pomleté horčičné semienko. Dostala som semiačka z Francúzska, sú menšie ako tie, čo u nás predávajú, ale na chuti to neuberie.

    Medvedí cesnak v marináde - obrázok 1
  2. 2

    Umyté, na pásy pokrájané listy a stonky medvedieho cesnaku zamiešame do marinády, necháme postáť a pred konzumáciou ozdobíme hoblinkami syra, napr. pecorino. Zjedla som to len tak, pri písaní tohto receptu.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist