« Naspäť na tento recept

Medvedí cesnak v marináde verzia na vytlačenie

práve je sezóna medvedieho cesnaku, tak som hľadala na webe nejaké nové recepty...

Autor receptu: alena45

Postup receptu

Pripravíme marinádu : Do olivového oleja zamiešame citrónovú šťavu, hoci ja som pridala na pásiky nakrájanú štvrtinku kôry marockého citrónu, trochu cukru, korenia a v mažiari pomleté horčičné semienko. Dostala som semiačka z Francúzska, sú menšie ako tie, čo u nás predávajú, ale na chuti to neuberie.
Medvedí cesnak v marináde - obrázok 1

Umyté, na pásy pokrájané listy a stonky medvedieho cesnaku zamiešame do marinády, necháme postáť a pred konzumáciou ozdobíme hoblinkami syra, napr. pecorino. Zjedla som to len tak, pri písaní tohto receptu.

Suroviny




10
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist