Medový kinder rez

kralovna - fotkakralovna, 3. februára 2013

Vnučka zbožňuje mliečny rez - kinder a preto som tento recept našla na maďarskej internetovej stránke je super iba papať....

35
porcií
60 minút
príprava
7-10 minút
na 160 °C

Suroviny

Cesto:
2 ks celé
1 PL
5 dkg
5 PL
35 dkg
1 KL
10 dkg
Plnka:
250 g
2 balíky (v prášku)
2 PL
5 PL
5 dcl
2 dcl




Postup

  1. 1

    Príprava cesta: vajcia, med, kakao, masť vymiešam do penista nad parou potom pridám múku kde som vopred zamiešala sódu bikarbónu. Cesto si rozdelím na 2 rovnaké diely a upečiem na plechu, ktorý namastím a posypem múkou pri teplote 160 stupňov asi 7-10min

  2. 2

    Plnka: V mlieku uvarím pudingový prášok, múku a med, kým je masa teplá pridám smotanu na šľahanie. Maslo si vymiešam a keď je puding studený pridám ho k maslu. Na upečený plát potom navrstvým plnku a prikryjem druhým plátom

  3. 3

    Vrch zákusku polejem čokoládovou polevou.

Diskusia k receptu

ancicka
Asi si ten rez nepiekla,lebo by si vedela,že ked pridáš do uvareného pudingu smotanu na šľahanie,tak ti vznikne riedka hmota,ktorá ti na koláči držať nebude.
evanaaa
Trochu mi ten postup pripomína medové pláty, Kinder rez som nejedls,s le tuším je mäkký korpus, môže to byť dobré.
@ancicka , aj keď tam ide múka, to zredne? Myslela som, že sa pridá vyšľahaná šľahačka, ale asi by to nešlo.
yufka
ďakujem za receptík,môže byť výborný.niekedy vyskúšam
strunka246

ja varievam smotanový krém a nedám potom maslo, len krém dobre vyšľahám




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia