Vnučka zbožňuje mliečny rez - kinder a preto som tento recept našla na maďarskej internetovej stránke je super iba papať....
35
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
7-10 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
Cesto: | |
2 ks celé |
|
1 PL |
|
5 dkg |
|
5 PL |
|
35 dkg |
|
1 KL |
|
10 dkg |
|
Plnka: | |
250 g |
|
2 balíky (v prášku) |
|
2 PL |
|
5 PL |
|
5 dcl |
|
2 dcl |
|
Postup
-
1
Príprava cesta: vajcia, med, kakao, masť vymiešam do penista nad parou potom pridám múku kde som vopred zamiešala sódu bikarbónu. Cesto si rozdelím na 2 rovnaké diely a upečiem na plechu, ktorý namastím a posypem múkou pri teplote 160 stupňov asi 7-10min
- 2
Plnka: V mlieku uvarím pudingový prášok, múku a med, kým je masa teplá pridám smotanu na šľahanie. Maslo si vymiešam a keď je puding studený pridám ho k maslu. Na upečený plát potom navrstvým plnku a prikryjem druhým plátom
- 3
Vrch zákusku polejem čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@ancicka , aj keď tam ide múka, to zredne? Myslela som, že sa pridá vyšľahaná šľahačka, ale asi by to nešlo.
ja varievam smotanový krém a nedám potom maslo, len krém dobre vyšľahám