Medovníky

iplusr - bez fotkyiplusr, 15. decembra 2009

S maminou sme dlho hľadali recept na dobré mäkké medovníky, až kým sme nenašli tento. Podľa neho pečieme medovníky každé Vianoce a vždy sa vydaria.

60 minút
príprava

Suroviny

50 dg
125 g
125 g
19 dg
1 PL
1 PL
6 ks
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo zmiešame s ostatnými surovinami. Vymiesené cesto necháme odležať v chladničke 1-2 hodiny.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme asi na pol cm a vykrajujeme rôzne tvary. Pečieme pri teplote 180C a upečené potrieme vajcom.

  3. 3

    Zdobíme čokoládou alebo bielkovou polevou.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: