S maminou sme dlho hľadali recept na dobré mäkké medovníky, až kým sme nenašli tento. Podľa neho pečieme medovníky každé Vianoce a vždy sa Zobraziť celý popisS maminou sme dlho hľadali recept na dobré mäkké medovníky, až kým sme nenašli tento. Podľa neho pečieme medovníky každé Vianoce a vždy sa vydaria.
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo zmiešame s ostatnými surovinami. Vymiesené cesto necháme odležať v chladničke 1-2 hodiny.
- 2
Cesto rozvaľkáme asi na pol cm a vykrajujeme rôzne tvary. Pečieme pri teplote 180C a upečené potrieme vajcom.
- 3
Zdobíme čokoládou alebo bielkovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
50dkg = 500g muky
19dkg = 190g cukru