Medové vianočné papuľky

redakcia - fotkaredakcia, 11. decembra 2009
20 minút
príprava
40-45 minút
na 80 °C

Suroviny

3 ks
180 g
150 g
150 g




Postup

  1. 1

    Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, do ktorého za stáleho šľahania prilievanie tekutý studený med. Potom pridáme mandle a orechy a veľmi opatrne pomiešame.

  2. 2

    Plech pomastíme tukom a pomocou cukrárskeho vrecúška alebo lyžicou robíme na plech malé kôpky. Plech vložíme do mierne vyhriatej rúry a pri teplote do 80˚ C papuľky sušíme asi 40 – 45 minút.

  3. 3

    Po usušení ich ešte teplé podoberieme nožom a vyberieme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia