20 minút
príprava
príprava
40-45 minút
na 80 °C
na 80 °C
Postup
-
1
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, do ktorého za stáleho šľahania prilievame tekutý studený med. Potom pridáme mandle a orechy a veľmi opatrne premiešame. Plech pomastíme tukoma pomocou cukrárskeho vrecúška alebo lyžicou dávame na plech malé kôpky.
- 2
Plech vložíme do mierne vyhriatej rúry a pri teplote do 80 stupňov Celzia pyšteky sušíme asi 40 – 45 minút. Ak by sa pripaľovali, teplotu znížime.
- 3
Po usušení ich ešte teplé podoberieme nožom a vyberieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu