Medová feta so sezamom

kiwi23 - bez fotkykiwi23, 20. júna 2011

z tymto jedlom som sa zoznamila v Brightne v jednej velmi dobrej greckej restauracii

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 lyžica
100 ml
1 ks na obalenie
 na obalenie
  na obalenie
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    fetu si nakrajame na (priblizne 1,5cm hrube) plátky, keďže feta je dosť slaná sama o sebe, nie je potrebné ju soliť či koreniť pred obalením

  2. 2

    obalíme v múke, vajíčku a strúhanke (kto chce môže si pridat trošku sezamu do vajička)

  3. 3

    vysmažíme do zlatohneda a ešte kým je to horúce polejeme lyžicou medu a posypeme sezamom

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia