Mäsová trikolóra

3sandra3 - fotka3sandra3, 5. decembra 2010

:-)

Suroviny

350 g
350 g
350 g
2 ks
1 ks
1 ks
100 g
100 g
1 KL
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
1 PL
1 KL
trocha




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso pokrájame na pásiky, posypeme gril.korením, pridáme 1 nadrobno pokrájanú cibuľu a obidve papriky. Zmes posolíme, pokvapkáme olejom, primiešame Solamyl a odložíme.

  2. 2

    Roštenku a cibuľu pokrájame na pásiky, šampiňony na plátky, osolíme, pridáme trochu zázvoru, čiern. korenia, sojovú omáčku, pokvapkáme olejom a premiešame.

  3. 3

    Kuracie mäso pokrájame na pásiky, premiešame s pokrájaným pórom , osolíme, posypeme korením karí, pokvapkáme olejom a premiešame.

  4. 4

    Každú zmes osobitne opražíme a udusíme domäkka . Pred podávaním naaranžujeme "trikolóru".

Diskusia k receptu

sovka62
Niečo podobné som jedla v ktorejsi reštaurácii v Poprade, ale tam každý plátok mäsa nechali celý a naaranžovali ich ako trojlístok, čiastočne preložené. Bolo to naozaj chutné. Aj tvoj recept sa mi páči, určite vyskúšam.
marienka44
Treba uviest, na aké pasiky nakrajat maso, ake hrubé. Kazdy si pod tým môže mysliet iné.
3sandra3
pásiky majú byť asi takej veľkosti a hrúbky, ako domáce rezance
karola
pači sa mi idem ho prave vyskušat ,


potom napišem ako sa vydaril.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia