Foto: sugina
Toto mäso veľmi často robím.Chutí všetkým a dá sa v batôžteku preniesť hoci aj do práce...
5
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
80 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Mäso,klobásku a slaninu(ja som pridala aj párky)nakrájame na kocky a dáme do marinády(ja som do nej pridala aj trnavskú pomazánku z vlastnej výroby)
-
2
Takto si nakrájame zeleninku a zemiaky(zemiaky osolíme)
-
3
A môžme robiť porcie na alobal,ktorý sme si predtým trochu omastili.
-
4
Ak chcete,môžte pridať hríby,kukuricu,hrášok....Zvinieme do batôžteka a uložíme na plech.Dáme piecť
-
5
Po upečení to vyzerá takto
-
6
Prehrniete na tanier a môžete servírovať!Dobrú chuť! :)
Diskusia k receptu