Mäso z batôžteka

sugina - fotkasugina, 18. februára 2014
Mäso z batôžteka
Foto: sugina

Toto mäso veľmi často robím.Chutí všetkým a dá sa v batôžteku preniesť hoci aj do práce...

5
porcií
50 minút
príprava
80 minút
na 180 °C

Suroviny

600-700 g
1 ks
20 dkg
2 ks
1 ks
1 ks
1-1,5 kg
marináda:




Postup

  1. 1

    Mäso,klobásku a slaninu(ja som pridala aj párky)nakrájame na kocky a dáme do marinády(ja som do nej pridala aj trnavskú pomazánku z vlastnej výroby)

    Mäso z batôžteka - obrázok 1
  2. 2

    Takto si nakrájame zeleninku a zemiaky(zemiaky osolíme)

    Mäso z batôžteka - obrázok 2
  3. 3

    A môžme robiť porcie na alobal,ktorý sme si predtým trochu omastili.

    Mäso z batôžteka - obrázok 3
  4. 4

    Ak chcete,môžte pridať hríby,kukuricu,hrášok....Zvinieme do batôžteka a uložíme na plech.Dáme piecť

    Mäso z batôžteka - obrázok 4
  5. 5

    Po upečení to vyzerá takto

    Mäso z batôžteka - obrázok 5
  6. 6

    Prehrniete na tanier a môžete servírovať!Dobrú chuť! :)

    Mäso z batôžteka - obrázok 6

Diskusia k receptu

kredenc
Sugina, nejde mi do hlavy, prečo navádzaš kaziť takúto dobrotu párkami.
jana12
robievam,ale bez parkov, je to oblubene jedlo u nas, ja pridavam aj trocha cesnaku
evanaaa
Ja som tiež robievala v alobale, ale teraz dávam všetko na plech a alobalom zakryjem, používam pliecko a tenkú klobáskum nie párok, všetko pustí šťavu, preto ani neodokrývam, aby to nevyschlo a bolo šťavnaté. Ale ak do práce, batôžky sú praktickejšie. Mala by som urobiť po čase aj ja.
abdul
Pridal by som ešte sterilizované uhorky, a zbytočne nemachlil tanier. Rozbaliť a rovno z alobalu. Ani masť neujde bokom. Na chatu ako stvorené.
kimlo
Este by to chcelo recept na tu trnavsku natierku vlastnej vyroby... :-)
sugina
recept na trnavskú bude na jeseň,keď budú suroviny...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia