Mäso z batôžteka

Autor receptu: sugina

Toto mäso veľmi často robím.Chutí všetkým a dá sa v batôžteku preniesť hoci aj do práce...

5
porcií
50 minút
príprava
80 minút
na 180 °C

Postup

  1. Mäso,klobásku a slaninu(ja som pridala aj párky)nakrájame na kocky a dáme do marinády(ja som do nej pridala aj trnavskú pomazánku z vlastnej výroby)
  2. Takto si nakrájame zeleninku a zemiaky(zemiaky osolíme)
  3. A môžme robiť porcie na alobal,ktorý sme si predtým trochu omastili.
  4. Ak chcete,môžte pridať hríby,kukuricu,hrášok....Zvinieme do batôžteka a uložíme na plech.Dáme piecť
  5. Po upečení to vyzerá takto
  6. Prehrniete na tanier a môžete servírovať!Dobrú chuť! :)