Mäso z batôžteka
Autor receptu: sugina
Toto mäso veľmi často robím.Chutí všetkým a dá sa v batôžteku preniesť hoci aj do práce...
5 porcií |
50 minút príprava |
80 minút na 180 °C |
Postup
- Mäso,klobásku a slaninu(ja som pridala aj párky)nakrájame na kocky a dáme do marinády(ja som do nej pridala aj trnavskú pomazánku z vlastnej výroby)
- Takto si nakrájame zeleninku a zemiaky(zemiaky osolíme)
- A môžme robiť porcie na alobal,ktorý sme si predtým trochu omastili.
- Ak chcete,môžte pridať hríby,kukuricu,hrášok....Zvinieme do batôžteka a uložíme na plech.Dáme piecť
- Po upečení to vyzerá takto
- Prehrniete na tanier a môžete servírovať!Dobrú chuť! :)