Mäso na cibuľke po čínsky

mamina2 - fotkamamina2, 10. novembra 2010
Mäso na cibuľke po čínsky
Foto: mamina2
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
6-8 ks
3 PL
1 a 1/2 PL
2 PL
1 PL
4 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    mäsko si pokrajame naklepeme a este raz pokrajame na sliziky. oprazime ich na panvici do makka a vyberieme. posolime si ich a nechame lezat v pokoji

    Mäso na cibuľke po čínsky - obrázok 1
  2. 2

    potom si dame do vypeku cibulku pokrajamu na pasiky , posmazime ju a pridame k nej masko. zamiesame a podlejeme vinom. nechame podusit.

    Mäso na cibuľke po čínsky - obrázok 2
  3. 3

    z kecupu, octu , sojovej omacky ,vody a praskovehocukru si spravime zmes, ktoru primiesame k masku a miesame kym nezhustne. musime ju samozrejme nechat prejst varom :) podavame s ryzou ale je to dobre aj na špagaty :)

    Mäso na cibuľke po čínsky - obrázok 3

Diskusia k receptu

dorisa
Takto to má vyzerať! ukladám do mojej KK, ochutnám. Mňam.
mama2
v sobotu mam navstevu tak dakujem za recept vyzera to dobre
jeka
vyzerá to dobre,dakujem za recept,výskušam to.
evanaaa
To môže ( aj je, nie) byť dobré, aj keď tam nič čínskeho, okrem sójovej omáčky nie je, ale sa oplatí to urobiť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia