Foto: andul
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sušené paradajky si namočte do olivového oleja (aspoň na pár hodín, aby zmäkli), alebo ak nemáte čas tak ich dajte do teplej vody, alebo už môžete kúpiť sušené paradajky v oleji. Rozmixujte ich v mixéry na čo najmenšie.
- 2
Na panvici na masle osmahnete cibuľku a pridáte cesnak. To potom pridajte k paradajkám a znova premixujte. Prihoďte aj pár lístkov bazalky ak máte po ruke.
- 3
Maslo taktiež vložte do mixéra a všetko spolu mixujte kým sa to nespojí do jednej hmoty. Potom dajte do chladničky a konzumujte s bagetkou alebo chlebom ako obyčajné maslo :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: 5 l je u nas tak na tyzden a ked sa krotime tak na desat dni :)...paradajky ci cerstve ci susene su zakladna potravina, ku chlebu, syr feta, blakan, labneh atd...