Mašličky s rajčiakmi a olivami

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
4 ks
200 g
10 ks
5 PL
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, Mozarellu pokrájame na malé kocky. Olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky otrháme a nakrájame na malé pásiky.

  2. 2

    V hlbokej panvici zohrejeme olej a ošúpané strúčiky cesnaku v ňom opečieme do zlatohneda. Potom cesnak z panvice vyberieme. Cestoviny zľahka premiešame v cesnakovom oleji a dáme ich do veľkej misy.

  3. 3

    Primiešame nakrájané rajčiny, mozarellu, olivy a bazalku. Šalát pikantne dochutíme soľou a korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia