Mašličky s rajčiakmi a olivami

Autor receptu: redakcia

2
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, Mozarellu pokrájame na malé kocky. Olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky otrháme a nakrájame na malé pásiky.
  2. V hlbokej panvici zohrejeme olej a ošúpané strúčiky cesnaku v ňom opečieme do zlatohneda. Potom cesnak z panvice vyberieme. Cestoviny zľahka premiešame v cesnakovom oleji a dáme ich do veľkej misy.
  3. Primiešame nakrájané rajčiny, mozarellu, olivy a bazalku. Šalát pikantne dochutíme soľou a korením.