Mašličky s rajčiakmi a olivami
Autor receptu: redakcia
2 porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Mašličky uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Scedíme, prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Rajčiny sparíme, ošúpeme a pokrájame, Mozarellu pokrájame na malé kocky. Olivy rozštvrtíme. Bazalku umyjeme a osušíme, lístky otrháme a nakrájame na malé pásiky.
- V hlbokej panvici zohrejeme olej a ošúpané strúčiky cesnaku v ňom opečieme do zlatohneda. Potom cesnak z panvice vyberieme. Cestoviny zľahka premiešame v cesnakovom oleji a dáme ich do veľkej misy.
- Primiešame nakrájané rajčiny, mozarellu, olivy a bazalku. Šalát pikantne dochutíme soľou a korením.
|