Foto: wighy
Dnes ráno som ešte nevedela čo bude na obed, keď sa mäso rozmrazilo,ukázalo sa že je to krkovička,tak som sa rohrodla,že ju naplním a Zobraziť celý popisDnes ráno som ešte nevedela čo bude na obed, keď sa mäso rozmrazilo,ukázalo sa že je to krkovička,tak som sa rohrodla,že ju naplním a urobím rolky.
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku si naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou.
-
2
Naplníme podľa fantázie, ja som dala pikantnú salámu a údený syr. Zvinieme do rolky a môžeme zaistit špárátkom.
-
3
Opečieme si cibuľku a rolky zprudka opečieme, podlejeme horúcou vodou a podusíme domäkka.
ale treba skúsiť aj inééé....:-)))