Marinovaný steak z lososa
Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 1. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
6-7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z oleja, cesnaku, cukru, soli, korenia a rozmixovaných byliniek pripravíme marinádu.
- 2
Pripravené steaky z lososa ponoríme do marinády a marinujeme približne dve hodiny v chladničke.
- 3
Marinované steaky grilujeme spolu so cherry paradajkami a počas prípravy potierame zvyšnou marinádou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu