Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami fotorecept

afataga - fotkaafataga, 22. decembra 2013
Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept)
Foto: afataga

Rýchle, jednoduché

6
porcií
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks (alebo bravčové stehno)
1 ks
2 ks
1 PL
podľa chuti
70 g
Marináda:
1 PL
3 PL
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Urobila som marinádu z uvedených surovín, prsia som pokrájala a nechala marinovať cez noc

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cuketu a mrkvu som pokrájala

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rozpálila som wok, potom som dala olej a prsia aj s marinádou, nechala som zatiahnúť a osolila som

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pridala som zeleninu

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Po pár minútach miešania som pridala 1 malý pretlak

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Premiešala som a nechala prehriať

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Hotovo, ja som si ešte pridala jednu chilli :-)

    Marinované kuracie prsia alebo bravčové stehno s chilli a bylinkami (fotorecept) - obrázok 7
Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Rýchla príprava (do 30 min.), Wok

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
no konečne normálne jedlo medzi tými koláčmi, dobrá rýchlovka, takýchto receptov nikdy nebude dosť, tak si ho pre istotu aj uložím do kk 5* samozrejme za tie krásne fotky
Tvoje jedlo vyzerá úplne parádne a chutne.-)))my sme dnes mali diétny deň pred prichádzajúcimi sviatkami -bude samé mäso...vyprážaný syr..
@afataga , teraz si sa zasa pre zmenu trafila do chutí ty mne, pretože takéto jedlá sú tým pravým orechovým :-)) To čili nemá chybu, už sa veľmi teším na vyskúšanie - aktuálne som v stave, že na svoju porciu jedla použijem celú jalapeňos, aj so semienkami :) A ozaj, estragón som ešte neskúšal, najvyšší čas to zmeniť.