Foto: sona67
Mali sme chuť na grilované mäsko, ale keďže počasie ešte nie je na grilovačku priaznivé, upiekli sme si ich v pekáči....
Postup
-
1
Pripravíme si marinádu z vína, horčice, roztlačených cesnakov, čierneho korenia a majoránky. Kuracie krídelká si posypeme grilovacím korením a vložíme do marinády. Necháme odstáť aspoň 2 - 3 hodinky v chlade. Ja si to zvyknem pripraviť večer a do druhého dňa sa marinuje.
-
2
Po uplynutí doby marinovania, si pekáč potriem masťou, alebo dám olej, rozložím krídelká, podlejem troškou vody a zakryté pečiem asi 50 min.
-
3
Po 50 minútach odkryjem a nechám dopiecť do červena ešte asi 15 minút. Podávam väčšinou s chlebom a čerstvým šalátom z rôznej zeleniny, teraz k tomu bola dusená ryža.
Diskusia k receptu