Marhuľový koláč
Michal Baniar
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 26. júla 2010
šéfcukrár spoločnosti Gerardin v Púchove, 26. júla 2010

Foto: Pravda - Robert Hüttner
12
porcií
porcií
Postup
-
1
Cukor zmiešame s vajcami a pridáme olej. Zľahka vmiešame múku, sódu a vanilkový cukor. Nakoniec nasekané orechy a na malé kúsky nakrájané marhule.
- 2
Nalejeme do vymastenej a vysypanej formy. Pečieme pri teplote 150 stupňov.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Vo varnej konvici necháte zovrieť vodu, vylejete do hrnca, nasypete soľ a domácu alebo kúpenskú mrveničku, zamiešať a stiahnuť energiu.. Uvaríte do mäkka a pridáte vriace mlieko - ešte nechajte vyhodiť kochlík a fertig. Dochutiť možno soľou alebo cukrom
Bývají i tak chutné.