Margot kocky

marusko - fotkamarusko, 20. novembra 2009
40
porcií
20 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

100  g
3  šálky
3 šálky
3 ks
3 PL
2 dl
2 ks
1
3 PL




Postup

  1. 1

    Čokoládu postrúhame a zo všetkého urobime masu, upečieme na vymastenom a múkou posypanom plechu, potom dáme na to čokoládovú polevu.

  2. 2

    Čokoládová poleva: 3lyž.mlieka, 3lyž kakaa, 3lyž majzeny, 8dkg smetolu, 8dkg praškového cukru uvaríme a dáme na upečený zákusok.

Diskusia k receptu

zdezda
:-))) je to výborný a ľahký recept pre aj začínajúce kuchárky či kuchárov, ktorí ľúbia chuť mandlí /margotky/, aj my ju ľúbime preto tento recept robievam,no dávno som ho nerobila, preto ďakujem, že som ho tu našla :-)))
zdezda
cukor dávam iba polovičnú dávku, nech toľko nezhrešíme :-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia