Foto: marrry
Táto polievočka je asi najlepšia verzia fazuľovej akú som kedy jedla. Je jemná, krémová a varená vždy s láskou :)
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
160 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Večer pred varením zalejeme fazuľu vodou a necháme ju do druhého dňa napučať. Do hrnca dáme očistenú cibuľu, cesnak , pridáme kolienko a fazuľu. Zalejeme vodou pridáme bobkový list. Necháme variť na miernom ohni.
- 2
Keď sa nám bude zdať uz fazuľa aj mäsko mäkššie možeme pridať nadrobno nakrájané zemiaky. Necháme povariť do zmäknutia a pridáme sušené slivky a lyžicu soli. Nakoniec polievočku zahustíme smotanou s múkou. Podávame s chlebíkom :) dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu