Foto: monty469
Pri listovaní mojich receptov ma zaujal práve tento, pretože tam ide tvaroh. Po menších úpravách som ho vyskúšala, a rodinke veľmi chutilo :-) Ako Zobraziť celý popisPri listovaní mojich receptov ma zaujal práve tento, pretože tam ide tvaroh. Po menších úpravách som ho vyskúšala, a rodinke veľmi chutilo :-) Ako prílohu som zvolila pečenú hokkaido a zemiačky :-)
Suroviny
850 g |
|
250 g |
|
200 g |
|
1 g |
|
2 ks |
|
2 PL |
|
3 strúčiky |
|
1 hrsť |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
(olej) |
|
Postup
-
1
Najprv si na troške masti orestujeme cibuľku nakrájanú na drobno. Potom ju dáme do misy, do ktorej pridáme mäso, tvaroh, na slzičkovom strúhadle nastrúhanú tekvicu, vajíčka, soľ, korenie, horčicu, prelisovaný cesnak, nasekanú petržlenovú vňať, ligurček, pažítku, zelerovú vňať.
-
2
Všetko premiešame, pridáme ešte ovsené vločky, a ešte raz dôkladne premiešame. Necháme postáť asi 30 min.
-
3
Následne formujeme placky a vyprážame ich na rozpálenej masti.
-
4
Placka na reze :-)
-
5
Podávame s varenými zemiačikmi s maslom a vňaťkou a s pečenou tekvicou. Dobrú chuť :-)
len jedna drobnost na doplnenie postupu, chyba v nom kedy treba pridat tvaroh, to pre uplnost receptu,
zelam ti pekny letny den ☺
@Afataga veď práve ten tvaroh v recepte ma zaujal :-) Tú tekvicu som si tam pridala ja, ale nemusí byť, no môžem potvrdiť, že sú skvelé :-)
@Nadia56 ďakujem, ten tvaroh som tam doplnila :-) Ak ich budeš robiť, daj vedieť ako chutili :-)
@Siisa si milá, ďakujem ti veľmi pekne :-)
@Izabella929 milá Izka ďakujem :-)
@Haji moja milá, ďakujem ti veľmi pekne.
Všetkých pozdravujem a prajem príjemný več
na kokosovom tuku-mladí rozkázali..
množstvo surovín nedodržané-ako dom dal..no spokojnosť..ten tvaroh to nadľahčil..
vďaka..@Monty... :-)
varecha.pravda.sk/recepty/fasirka-fotorecept/36633-recept...
@Radost potešila si ma, vďaka za vyskúšanie receptu. Som rada, že si sa inšpirovala a mne do pridávania receptou, veľkú chuť dala :-)
@Frezia ,@Danda ,@Kukulienka vďaka , potešili ma vaše komentáre
@Klukodvody pozdravujem a myslím na vás
@Babkamt ďakujem ti veľmi pekne. Aj tento tvoj rp mám uložený :-)
@Mindalka vďaka,ja bravčovú masť používam často a myslím si, že je to lepšie ako olej, ale používam aj ten podľa toho čo varím :-)
@Havino vďaka, vyskúšaj je to fakt dobré :-)
Milá @Tatranka ďakujem ti veľmi pekne :-) Chystám sa neskôr robiť tvoju čalamádu, potom pridám aj foto :-) Prajem ti krásny víkend