Makrelová nátierka
Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.
porcie
príprava
Suroviny
170 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
1 lyžička |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
- 2
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravka ochucovadlom Natur.
- 3
Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.
- 4
Podávanie: Podávame s celozrnným toastovým chlebom alebo podľa chuti.
- 5
Malé tajomstvo: Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.
Tiež rybacia nátierka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu