Makrelová nátierka
Foto: podravka
Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi Zobraziť celý popisDomáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.
porcie
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
- 2
Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme vegetou.
- 3
Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.
- 4
Podávanie: Podávame s celozrnným toastovým chlebom alebo podľa chuti.
- 5
Malé tajomstvo: Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.
Tiež rybacia nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu