Rybacia nátierka
Rybacia nátierka

Makrelová nátierka

podravka - fotkapodravka, 5. januára 2018. Komerčný recept.
Makrelová nátierka
Foto: podravka

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

170 g
100 g
100 g
1 ks
1 lyžička

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.

  2. 2

    Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme Podravka ochucovadlom Natur.

  3. 3

    Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.

  4. 4

    Podávanie: Podávame s celozrnným toastovým chlebom alebo podľa chuti.

  5. 5

    Malé tajomstvo: Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek EVA rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.

Diskusia k receptu