Rybacia nátierka

Makrelová nátierka

Autor receptu: podravka

Domáce nátierky sú chutnou a zdravou náhradou za maslo. Nátierky z rybieho mäsa s čerstvým chrumkavým pečivom sú ideálnym doplnkom k posedeniu s priateľmi alebo na rodinný piknik.

4
porcie
10 minút
príprava

Postup

  1. Zmäknuté maslo zmiešame so syrom, pridáme konzervu makrely (bez oleja) a dobre premiešame.
  2. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ochutíme vegetou.
  3. Podľa potreby osolíme, okoreníme a ešte raz dobre premiešame.
  4. Podávanie: Podávame s celozrnným toastovým chlebom alebo podľa chuti.
  5. Malé tajomstvo: Tento recept môžeme obmieňať s akýmikoľvek rybími konzervami. Podľa chuti môžeme pridať do nátierky lyžicu horčice.