Foto: rajcinka
40 minút
príprava
príprava
15 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Dáme si urobiť kvások. Pridáme všetky suroviny a vypacujeme vláčne cestíčko. Necháme asi 30 min. kysnúť.
- 2
Pripravíme si formy na srnčí chrbát, ktoré obalíme alobalom.
- 3
Rozdelíme na 4 časti a vyvaľkáme asi na 5 mm. Radielkom robíme prúžky podľa veľkosti formy na srnčí chrbát. Uložíme nie tesne vedľa seba. Potrieme olejom, posypeme vanilkou a škoricovým cukrom. Dáme do rúry na 150-160 stupňov na 10-15 min upiecť do ružova.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu