Makaróny s mletým mäsom

Autor receptu: luss44

Dnes bolo treba rýchlo navariť, tak prišli na rad obľúbené makaróny.

20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. U mäsiara som si dala zomlieť bravčové pliecko, ktoré som vo woku orestovala na cibuľke, osolila, posypala mletým čiernym korením, podliala troškou vody a pod pokrievkou podusila.
  2. nedávno som v Lidli objavila paprikovú pastu pikantnú - obsahuje 87% mletej pálivej papriky, tak aj z tej som pridala do mäska 1,5 ČL, mohla som aj menej, lebo výsledok bol dosť pikantný, ale okrem mňa to nikomu u nás nevadilo :) nedávno som túto pastu dala aj do oškvarkovej pomazánky a bola super.
  3. Kým sa mäso dusilo, uvarila som makaróny. Nakoniec som k mäsu pridala oregáno, prelisovaný cesnak a trochu kečupu, prehriala ešte všetko spolu a vypla plyn. Uvarené makaróny som dala do woku k mäsovej zmesi, dobre premiešala a prikryla, cestoviny si natiahnu tú dobrú chuť a šťavu.