Mafiny s pečeňou, paradajkami a olivami fotorecept
Lukáš Pančík
hlavný kuchár hotela Danubia Gate v Bratislave, 24. januára 2015
hlavný kuchár hotela Danubia Gate v Bratislave, 24. januára 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
25-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky, olivy a blanšírovanú pečeň pokrájame na menšie kúsky. V mise zmiešame vajcia s polovicou parmezánu a mliekom, pridáme preosiatu múku, časť olív a paradajok a ostatné pochutiny, nakoniec kypriaci prášok.
- 2
Cestom naplníme dno formičiek, vložíme pečeň, olivy, paradajky a zalejeme cestom do troch štvrtín formičiek.
- 3
Vrch ešte posypeme zvyšným parmezánom a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C 12 – 15 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu