Mafiny s pečeňou, paradajkami a olivami fotorecept

Lukáš Pančík
hlavný kuchár hotela Danubia Gate v Bratislave, 24. januára 2015
Mafiny s pečeňou, paradajkami a olivami (fotorecept)
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
8
porcií
25 minút
príprava
25-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
80 g
150 ml
80 g
80 g
150 g
2 ks
4 PL
1 vetvička




Postup

  1. 1

    Paradajky, olivy a blanšírovanú pečeň pokrájame na menšie kúsky. V mise zmiešame vajcia s polovicou parmezánu a mliekom, pridáme preosiatu múku, časť olív a paradajok a ostatné pochutiny, nakoniec kypriaci prášok.


  2. 2

    Cestom naplníme dno formičiek, vložíme pečeň, olivy, paradajky a zalejeme cestom do troch štvrtín formičiek.


  3. 3

    Vrch ešte posypeme zvyšným parmezánom a pečieme v rúre predhriatej na 180 °C 12 – 15 minút.


Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia